StoryEditor

KAPETAN ENGLESKE POHVALNO O MODRIĆU Neka u nedjelju bude malo lošiji

Piše D  /  17.11.2018., 09:11h

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju gostuje na Wembleyju (15 sati). Vatreni moraju juriti pobjedu protiv Engleza kako bi osvojili prvo mjesto u skupini Lige nacija i izborili završni turnir.

Izbornik Gareth Southgate još uvijek pamti polufinalnu utakmicu sa SP-a kada je Hrvatska u produžetku pobijedila Englesku s 2:1.

- Ne možemo zaboraviti tu utakmicu.

Reprezentacija se malo promijenila, doveli smo nekoliko mladih igrača i promijenili sustav igre. Stalo napredujemo - istaknuo je engleski izbornik. Vatreni su se pobjedom protiv Španjolac (3:2) vratili u borbu za prvo mjesto.

- Hrvatskoj nije problem što je prije tri dana igrala teški dvoboj. Za njih nema teške utakmice, a u to smo se uvjerili i na SP-u. Hrvati za svoju zemlju igraju s mnogo ponosa, baš kao i mi. Koliko im reprezentacija znači vidjelo se protiv Španjolske kada su s navijačima slavili pobjedu - zaključio je Gareth Southgate. 

Harry Kane pohvalno je govorio o hrvatskom kapetanu.

- Luka Modrić je među najboljim igračima na svijetu. Kad smo bili mlađi igrali smo zajedno, mislim da svi znaju koliko je dobar igrač. Zaslužio je sve nagrade jer je jedan od najboljih na svijetu. Ali samo da u nedjelju bude malo lošiji - rekao je Harry Kane.

Engleski kapetan je upitan što misli o prepucavanju Dejana Lovrena i Sergija Ramosa.

- Ne želim to komentirati Sergio Ramos je fantastičan igrač, a neki igrači poput Lovrena su otvoreniji nego drugi, vole reći što misle. Uopće me ne zanima njihovo prepucavanje. Lovren je sjajan igrač i raduje me što ću ponovno igrati protiv njega - podvukao je Harry Kane, prenosi Večernji list.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 02:38