StoryEditor

Kaos na snimanju filma: Zaredale se tri eksplozije, jedna osoba ozlijeđena

Piše D  /  05.06.2019., 05:06h

Na službenom profilu novog James Bond filma objavljeno je kako je jučer na setu kontrolirane eksplozije "Bonda 25" došlo do nastanka materijalne štete te da je jedan član ekipe ozlijeđen.

- Pravi kaos! Bile su tri glasne eksplozije, jedna za drugom, a jedna osoba je ostala ležati ozlijeđena ispred zgrade. Trenutno je sve zatvoreno. Vatrena kugla je trebala proći kroz set, ali nešto je gadno pošlo po krivu - rekao je svjedok za The Sun.

Osim toga, snimanje filma nakratko je ‘sabotirao‘ Daniel Craig (51) koji se početkom svibnja ozlijedio prilikom akcijskih scena na Jamajki pa se oporavljao više od tjedan dana. Prošli mjesec je potvrđeno da će "Bond 25" izaći u travnju 2020. godine, kako je i prvotno planirano.

Zvijezda filma "Bohemian Rhapsody" Rami Malek (38) u novom Bondu će se pojaviti kao Bondo poslijednji protivnik. Podsjetimo, nova Bondova djevojka biti će 30-godišnja Kubanka Ana De Armas koja je surađivala je s mnogim poznatim glumcima među kojima su Ryan Gosling, Keanu Reeves i Robert de Niro. Debitirala je s filmom "Una rosa de Francia" 2006. godine, a u Las Vegas se seli 2014. godine da bi započela svoju hollywoodsku karijeru.

Bondove djevojke uvijek su bile zanosne i intrigantne, a glumile su ih neke od najljepših glumica na svijetu poput Monice Bellucci, Eve Green, Halle Berry, Denise Richards, Honor Blackman te mnoge druge, piše Večernji.hr.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 10:33