StoryEditor

Kalinić ponovno strijelac za Atletico

Piše D  /  16.01.2019., 09:01h

Nikola Kalinić vraća se u golgetersku formu koja ga je krasila tijekom dana u Fiorentini. Nije ga išlo, bio je u jako lošoj formi, ali sad je opet pokazao koliko vrijedi...

Zabio je Kalinić za vodstvo svog Atletica u 12. minuti protiv Girone u uzvratnoj utakmici osmine finala španjolskog kupa. Perfektnu, snajpersku loptu poslao mu je Diego Godin, Kale je to lijepo primio, pobjegao svojim čuvarima i bombardirao u prvi kut. Bio je to snažan šut, ali golman GironeIraizoz je mogao puno bolje reagirati.

Ovo mu je bio četvrti gol u dresu Atletica.

No nije Atletico dugo izdržao, već u 37. minuti Girona golom Fernandeza izjednačuje na 1-1, da bi u 59. minuti Stuani potpuno preokrenuo. 

Simeone odmah reagira i u igru ubacuje Griezmanna umjesto Kokea, a Francuz je bio asistent za izjednačujući pogodak Angelu Correi.

Novi preokret izveo je fantastični Antoine Griezmann samo šest minuta prije kraja susreta. Većinu posla napravio je Thomas Lemar koji je izigrao obranu Girone i izvrsno uposlio Francuza, a Griezmann je lijepim udarcem zakucao loptu pod prečku.

Potpuni šok zavladao je na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu kada su odličnu akciju odigrali igrači Girone u 87. minuti, a loptu je u mrežu pospremio Seydou Doumbia.

Prva utakmica odigrana je 9. siječnja, a završila je rezultatom 1:1. Ukupan rezultat je 4:4, a Girona je prošla dalje zbog većeg broja golova u gostima.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 21:12