Article_Top_970x250

Kakva nepravda prema Mandži, Juventus pokazao da nema poštovanja prema njemu

HRVATSKI NOGOMETAŠ

Kakva nepravda prema Mandži, Juventus pokazao da nema poštovanja prema njemu

lis 18, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Pogledate li društvene mreže Juventusa, primijetit ćete da Mandže u posljednje vrijeme nema na objavama niti se pojavljuje pred novinarima.

Mario Mandžukić već je mjesecima u potrazi za novim klubom. U Juventusu nije ni u drugom, već u trećem planu kod trenera Maurizija Sarrija te je ove sezone u pozicija gledatelja s tribina.

No, trener Maurizio Sarri sada je otkrio da bivši hrvatski reprezentativac uopće ne trenira s momčadi. - U ovom trenutku Mandžukić ne trenira s nama. Takav je dogovor s klubom. Ako se taj dogovor promijeni, ja sam otvoren za sve kombinacije - rekao je Sarri.

I zaista, pogledate li društvene mreže Juventusa, primijetit ćete da Mandže u posljednje vrijeme nema na objavama niti se pojavljuje pred novinarima. Ostalo je nejasno zašto mu Juventus to radi jer obično i oni igrači koji ne dobivaju minutažu treniraju s prvom momčadi, prenosi Večernji.hr.

Prijelazni rokovi su završili pa Mandžo sada ne može ostvariti transfer nego treba čekati zimu. Bio je blizu prelaska u Katar, ali se to izjavilo. Sada engleski mediji navode da bi ga na zimu mogao dovesti Manchester United.

Dnevnik.ba