Article_Top_970x250

Kakva gesta! Mario Mandžukić od Severininog bivšeg kupio djevojci stan

u zagrebu

Kakva gesta! Mario Mandžukić od Severininog bivšeg kupio djevojci stan

lip 06, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Naime, on i njegova djevojka Ivana Mikulić (31) bi, prema izvorima bliskim paru, uskoro trebali početi zajedno živjeti u Zagrebu. Zbog toga je, neslužbeno doznaje Večernji.hr, nogometaš kupio i stan koji glasi na njezino ime.

Nogometaš Mario Mandžukić (35) ovih dana razmišlja o tome gdje će nastaviti blistavu nogometnu karijeru. I dok stručnjaci nagađaju koja će biti njegova definitivna odluka, čini se da je simpatični Slavonac neke druge dvojbe već riješio, prenosi Večernji.hr.

Naime, on i njegova djevojka Ivana Mikulić (31) bi, prema izvorima bliskim paru, uskoro trebali početi zajedno živjeti u Zagrebu.

Zbog toga je nogometaš kupio i stan koji glasi na njezino ime. Zanimljivo je da ga je kupio od Severininog bivšeg dečka Milana Popovića, a stan se nalazi u istočnom dijelu Zagreba, ima 273 kvadratna metra i pet spavaćih soba, doznaje Exkluziv.

Za uređenje će, nagađa se, biti zadužena Marijeva samozatajna djevojka koja, za razliku od većine žena nogometaša, ne dijeli privatni život s javnošću, ne fotografira se u skupoj odjeći i ne objavljuje zajedničke fotografije s putovanja.

Ivana je inače iz Strizivojne i poznato je kako je svom Mariju najveća podrška u svemu što radi, no o njihovoj vezi ne govori javno.

Dnevnik.ba