StoryEditor
celebrity

Kaja Vidmar prvi put progovorila o vezi s Vrsaljkom: ‘Naša priča je potpuno drugačija‘

Piše desk  /  02.08.2022., 15:04h

Vidmar je prije nekoliko dana objavila video na svom Instagramu koji pokazuje kako provodi vrijeme s četveromjesečnom kćeri Viktorijom koju ima s našim nogometašem Šimom Vrsaljkom.

Slovenska manekenka i poduzetnica Kaja Vidmar (27) do sada nije javno govorila o svojoj ljubavi s nogometašem Šimom Vrsaljkom. Ipak, odlučila je iznijeti nekoliko detalja o svojoj vezi s hrvatskim nogometašem s kojim je nedavno dobila bebu. 

''Javnost je stvorila sliku našeg odnosa kako bi se dobro prodala, ali naša priča je potpuno drugačija. Ova priča je naša, ovaj život je naš, mi ga čuvamo i volimo'' kazala je Kaja za Story.hr

Vidmar je prije nekoliko dana objavila video na svom Instagramu koji pokazuje kako provodi vrijeme s četveromjesečnom kćeri Viktorijom koju ima s Vrsaljkom. Kaja i Viktorija na snimci izmjenjuju nježnosti i uživaju u zajedničkim trenucima dok u pozadini svira pjesma New Soul. Nije poznato tko je bio iza kamere te je li video snimio upravo otac Vrsaljko ili netko drugi.

I sam nogometaš nedavno je objavio fotografiju s kćeri, a s njima je bio i njegov stariji sin Bruno kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom Mateom. 

Šime i Kaja dio ljetnog odmora u lipnju proveli su u Zadru. Sa Šiminom obitelji i Kajinom sestrom su uživali tijekom vožnje brodom, a na kojoj se sada lokaciji nalaze ne otkrivaju svojim pratiteljima. Šime svoj privatni život voli držati u tajnosti i nikada nije komentirao glasine o razvodu od supruge Matee s kojom ima sina i koja je bila njegova ljubav iz srednjoškolskih dana. Ne priča ni o novoj vezi, ali fotografije koje objavljuje dovoljno govore koliko je sretan. Njihovu ljubav potvrdila je Kaja krajem lipnja i to zajedničkom fotografijom na kojom oboje leže nasmijani i zagrljeni. 

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 09:42