StoryEditor
NIŽU SE SRCA

Kaja Vidmar objavila fotografiju s kćerkicom zbog koje je reagirao i Vrsaljko

Piše desk  /  06.09.2022., 21:44h

Ni slovenska manekenka Kaja Vidmar, kao ni naš nogometaš Šime Vrsaljko, ne krije sreću otkako je njihov život obogatilo rođenje kćerkice Viktorije, koja je postala centar njihovog svijeta

'Smijalica naša, naše sve', napisala je pored dvije najnovije fotografije na svom Instagram profilu slovenska manekenka Kaja Vidmar, pozirajući s kćerkicom Viktorijom. Malena djevojčica, odjevena u dječji bodi na labude, smijala se od srca, a upravo je taj trenutak ovjekovječila Kaja, prenosi Večernji list.

Kako bi ipak zadržala malo privatnosti, Viktoriji je preko očiju stavila u fotošopu zlatnu traku. Odmah po objavi javio se i ponosni otac, partner Kaje Vidmar, donedavni hrvatski nogometni reprezentativac i igrač grčkog Olympiakosa Šime Vrsaljko. On je u svom komentaru tagirao Kaju i ostavio joj emotikon srca, a ona mu je uzvratila sa tri srca.

Podsjetimo, nakon razvoda od Matee Vrsaljko s kojom dijeli četverogodišnjeg sina, Šime je sreću pronašao u Madridu. O vezi Šime i Kaje počelo se pisati krajem veljače.

Kaja je tad bila u visokom stupnju trudnoće, a počelo se šuškati da je otac njenog djeteta upravo Vrsaljko. Priče su dodatno potaknuli detalji na fotografijama koje bi odvojeno objavljivali na društvenim mrežama. Svoju su vezu potvrdili tek u lipnju ove godine.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 15:26