StoryEditor
Anis Krivić:

"Kada treba ući u Predsjedništvo, Komšić se javno izjašnjava kao Hrvat, a čim uđe skine hrvatsko nacionalno odjelo i pretvara se u kontranacionalnog ‘građanskog tribuna”

Piše desk  /  10.08.2022., 21:04h

Anis Krivić, član Glavnog odbora SBB-a i kandidat za Državni parlament na predstojećim izborima oglasio se na Facebooku.

Njegov status prenosimo u cijelosti: 

- Željko Komšić, kao i mnogi prije njega koji su to pokušali - ali nisu uspjeli, jer je takvo stanje suprotno elementarnim zakonima fizike - ne može sjediti istovremeno na dvije stolice i zato teško može javnosti u BiH objasniti kada i u kojem svojstvu je onaj pravi Komšić.

Kada treba ući u Predsjedništvo BiH, Komšić se javno izjašnjava kao Hrvat, a čim uđe u Predsjedništvo skine hrvatsko nacionalno odjelo i pretvara se u kontranacionalnog “građanskog tribuna”.

A kako je s te pozicije anacionalnog demagoga, jeftinog populiste i lažnog građanina, branio državu BiH u 12 godina veselog sjedenja u fotelji člana Predsjedništva BiH, najbolje govori činjenica da su podjelu BiH, secesionističke planove Milorada Dodika, te blokade HDZ-a i Dragana Čovića, suštinski zaustavljali i zaustavljaju stranci, isti oni protiv kojih Željko Komšić i družina posljednjih mjeseci vode medijsku hajku - Washington, Bruxelles i London, odnosno njihove visoke diplomate i njihove ambasade u Sarajevu.

U tom teškom poslu obrane suvereniteta BiH, nejaki Komšić, hipnotizer naivnih Bošnjaka, imao je ulogu statiste u kukuruzu - objavio je anis Krivić. 

Dnevnik.ba

27. rujan 2022 23:13