StoryEditor

Juve kao nikada ponizio Mandžu, njihov potez prelazi granicu dobrog ukusa

Piše D  /  12.12.2019., 12:12h

Mario Mandžukić i Juventus odavno su završena priča. Nije mu dozvoljeno trenirati s prvom momčadi, a Mandžo je to prihvatio i čeka siječanj kako bi našao novi klub gdje će ga poštovati.

Maurizio Sarri na Mandžukića gleda kao na nekog juniora koji se mora dokazivati te na njemu gradi autoritet, ali osim Sarrija i sam klub se, prema napadaču koji im je donio mnogo veselja, ponaša maćehinski. 

Nedavno su tako izrezali dio fotografije slavnog košarkaša Donovana Mitchella u dresu torinskog kluba, a koji je označio Juventus i Mandžukića. Pohvalili su se iz Juvea tom fotografijom, ali su izrezali dio gdje je pisalo Mandžino ime. A posljednjim potezom prešli su granice dobrog ukusa, piše Večernji.hr.

Naime, Daily Mail piše kako Mandžukić nije pozvan na božićni tulum kluba na kojem će biti čak 600 uzvanika.  Među 600 ljudi za koje klub smatra da su važni za njihovu zajednicu, neće se naći Mandžukić. Ovaj potez je sasvim suprotan u odnosu na nadimak torinskog kluba. Nema ništa damski u njihovom odnosu s Mandžom.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 15:29