StoryEditor
komšićev savjetnik

Jovanović: Naravno da sam probao droge, djeci moram sve objasniti

Piše desk  /  26.09.2022., 08:02h

Tko je živio u Beogradu osamdesetih, a nije povukao joint, taj laže, rekao je Jovanović

Političar Čedomir Čeda Jovanović otkrio je da je probao nedozvoljene supstance. On je istaknuo da postoji mnogo neistina koje su o njemu pisane i da je jedna od grešaka ta što je dozvolio da se u javnosti izgradila slika o njemu koja nema veze s onim što je on zaista, piše Kurir.rs.

- Ima mnogo gluposti. Ostavljam to za sobom, ali ima mnogo stvari zbog kojih se kajem. Ne postoji način da demantiraš neku laž o sebi. Najveća glupost je što sam dozvolio drugima da naprave neku sliku o meni – rekao je Jovanović.

Dodao je da "kada ga upoznaju vide da je drugačiji čovjek".

- Imam četvero djece koja više nisu toliko mala. Mihailo govori sedam jezika, Anđelija s 12 godina više govori na engleskom i francuskom nego na srpskom. Što oni sve znaju, mislite li da ja mogu živjeti s njima, a da ne razgovaram o Ecstasyju, MDA, jointu, alkoholu… To su stvari koje me prestrave.

Naravno da sam probao, ali to nema nikakve veze s glupim pričama. Tko je živio u Beogradu osamdesetih, a nije povukao joint, taj laže. Ali da ja s pedeset godina gutam "eksere", to je potpuno smiješno. Svojoj deci moram objasniti što je to… Ne moraju gurnuti ruku u vatru da vide što je - rekao je Jovanović za Kurir.rs.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 06:17