StoryEditor

Jovanović nakon izlaska iz bolnice: Bilo je ozbiljno, hvala tim divnim ljudima

Piše D  /  25.01.2021., 08:01h

Bilo je ozbiljno. Upala abdomena cijelog, upala pluća, kralježnica, dijafragma..., rekao je o svom zdravstvenom stanju u prvom javnom pojavljivanju nakon hospitalizacije Čeda Jovanović.

Kazao je da je u bolnici završio drugi put nakon što je u lipnju preležao teži oblik koronavirusa i da je ta infekcija na njegov organizam ostavila ozbiljne posljedice.

- Bio sam vrlo discipliniran, nisam izvrtao ruglu. To je moja obveza prema tim divnim ljudima s Bežanijske kose kojima dugujem svoj život. To je borba koja traje 24 sata i oni su dali sve od sebe. Ne zato što sam to ja, oni su takvi prema svima, ispričao je Jovanović.

Na ovo se nadovezao i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je također gostovao u istoj emisiji. On je rekao da ljudi trebaju vidjeti Jovanovićevom primjeru kakve posljedice na zdravlje može imati covid-19.

- Za sve one koji ne vjeruju imaju i primer čovjeka ispred sebe i kako se to može iskomplicirati. Nije samo preležati koronu već to sve može otići u raznim pravcima, rekao je Lončar, prenose Nezavisne.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 11:26