StoryEditor
svjetska turneja

Jordan Peterson dolazi u Hrvatsku, objavljen je i datum

Piše hina  /  07.12.2021., 16:12h
Poznati svjetski govornik, kanadski klinički psiholog Jordan Peterson u sklopu svoje svjetske turneje Beyond Order nastupit će u Zagrebu 14. lipnja iduće godine u kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, najavio je organizator.

Peterson je podučavao mitologiji odvjetnike, liječnike, poslovne ljude, savjetovao glavnog tajnika UN-a, pomagao svojim kliničkim klijentima u upravljanju depresijom, opsesivno-kompulzivnim poremećajem, tjeskobom i shizofrenijom, služio je kao savjetnik starijim partnerima velikih kanadskih odvjetničkih ureda te je držao opsežna predavanja u Sjevernoj Americi i Europi.

Sa svojim studentima i kolegama na Harvardu i Sveučilištu u Torontu Peterson je objavio preko stotinu znanstvenih radova, transformirajući moderno razumijevanje osobnosti, dok je njegova knjiga Maps of Meaning: The Architecture of Belief revolucionirala psihologiju religije.

Njegova knjiga 12 pravila za život: Protuotrov kaosu, objavljena 2018., prodana je u svijetu u više od četiri milijuna primjeraka. Nastavak Beyond Order: 12 More Rules for Life objavljen je 2. ožujka ove godine.

Dnevnik.ba

04. svibanj 2024 10:55