StoryEditor
nastavak sage

Johnny Depp se žalio na presudu, ne želi bivšoj supruzi isplatiti dva milijuna dolara

Piše desk  /  24.07.2022., 13:37h

Čini se da je pravna saga između bivših supružnika Johnnyja Deppa i Amber Heard dobila novi nastavak, budući da su sada oboje uložili žalbu na novčanu naknadu dodijeljenu drugoj strani zbog klevete.

Prvo je Amber Heard uložila žalbu na iznos od 10 milijuna dolara koji mora isplatiti bivšem suprugu zbog klevete, a sada je žalbu uložio i Depp. Deppov pravni tim podnio je žalbu sudu u okrugu Fairfax u Virginiji prošlog petka, a žalili su se na odluku da Depp isplati 2 milijuna dolara bivšoj supruzi.

Izvor blizak Deppu rekao je za People da je to bila pretežno pozitivna presuda za glumca, koji “vjeruje da je ovo vrijeme da obje strane nastave sa svojim životima i ozdrave”.

“Ali ako je gospođa Heard odlučna nastaviti s daljnjim parničenjem i žalbom na presudu, gospodin Depp podnosi istodobnu žalbu kako bi osigurao da prizivni sud razmotri potpuni zapis i sva relevantna pravna pitanja”, kazao je izvor.

Amber Heard podnijela je žalbeni zahtjev nakon što je sudac odbio njezin zahtjev za novim suđenjem iz više razloga, uključujući onaj da jedan od članova porotnika nije bio onaj za kojeg su mislili da će biti. Njezin tim rekao je kako vjeruje da je “sud napravio pogreške koje su spriječile poštenu i pravednu presudu u skladu s Prvim amandmanom”.

“Stoga se žalimo na presudu. Iako shvaćamo da će današnja žalba zapaliti lomače na Twitteru, moramo poduzeti korake kako bismo osigurali poštenje i pravdu”, rekli su glumičini predstavnici u izjavi. Deppova strana je u međuvremenu izrazila snažno povjerenje u presudu.

“Porota je saslušala opsežne dokaze predstavljene tijekom šestotjednog suđenja i došla do jasne i jednoglasne presude da je optužena klevetala gospodina Deppa u više slučajeva. I dalje smo uvjereni u naš slučaj i da će ova presuda ostati na snazi”, rekao je Deppov glasnogovornik u izjavi, piše raport.ba.

Dnevnik.ba

24. studeni 2022 19:16