StoryEditor
kraj suradnje

Jelusić neće više nastupati s Whitesnakeom: "Ta priča je gotova, možda se nešto novo zakuha"

Piše desk  /  15.10.2022., 07:47h

Našao sam alternativu koja je ispala u nekim pogledima čak i bolja, a ovo ostalo treba adresirati na menadžment Whitesnakea, ja s tim nemam veze - otkrio je svoje razloge Jelusić

Hrvatski rock pjevač Dino Jelusić (30) prošle je godine postao član popularnog benda Whitesnake. Zajedno su išli i na turneju, ali on se sada vratio kući, a čini se da više neće nastupati s njima. Razloge je otkrio za IN magazin.

- Neke stvari će se drastično promijeniti, mislim da je Whitesnake gotova stvar tako da vidjet ćemo što ćemo dalje. Zašto gotova? To adresirajte na gospodina Davida Coverdalea, ja sam već umoran od pitanja, on je taj koji je otkazao turneju. Ja sam ostao doma - izjavio je Dino i otkrio da je brzo našao drugi bend.

- Našao sam alternativu koja je ispala u nekim pogledima čak i bolja, a ovo ostalo treba adresirati na menadžment Whitesnakea, ja s tim nemam veze. Ja mislim da Whitesnake više neće turirati, treba nastaviti dalje - rekao je Dino koji će nastaviti dalje bez tog benda.

- Nažalost, ovaj zadnji dio turneje gdje je trebao biti Whitesnake i u Zagrebu je otkazan i američka turneja je otkazana. Ja sam na kraju otišao svirati s bendom koji se zove Dead Daisies, možda se tu nešto zakuha, možda krenem opet ja svojim bendom ako se neki sudski postupci riješe. Vidjet ćemo, trenutno je sve u velikoj zavrzlami - zaključio je.

Upravo zbog sudskih postupaka koji su u tijeku ne nastupa sa svojim bendom, a spriječen je i objavljivati nove glazbene uratke.

- Izlazim u zadnje vrijeme stalno van i tražim nekakve izlaze jer nema puno smisla biti doma i komponirati, a imam 5 albuma koji nisu izašli van, jer čekam opet taj sud da se završi i malo mi je teško raditi - otkrio je.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 14:00