StoryEditor
teško razdoblje

Jelena Rozga o zdravstvenim problemima: Muči me srce, a bolest mi je pojela štitnjaču

Piše desk  /  19.12.2021., 12:56h
Jelena Rozga prvi je put otvoreno progovorila o problemima s kojima se već dulje vrijeme bori

Duet Jelene Rozge i Saše Matića pod nazivom "Ti i ja" u samo je tri dana prešišao 1,5 milijuna pregleda na YouTubeu. Splitska pjevačica ne krije sreću zbog toga te je tim povodom gostovala u RTL-ovu Exkluzivu.

''Moram priznati da sam se u prvoj sekundi slušanja pjesme rasplakala. U toj sekundi sam rekla Saši: 'To je naša pjesma koju smo čekali sedam godina'. Predivna, dira u dušu i srce i sigurna sam da će biti zaista veliki hit", rekla je Jelena Rozga.

Blagdane će lijepa pjevačica provesti radno. Za doček Nove godine već je rasprodala koncert u Novom Sadu, a velik je interes i za njezin božićni nastup na splitskom Adventu.

''Ovo je prvi put da ću za Božić biti doma na ovoj bini ovdje, par metara, s moje lijeve strane. Imam veliku tremu, a isto tako jedva čekam započeti. Jedva čekam taj 25. da se popnem na binu i da pjevam sa svojim Splićanima'', iskrena je Rozga.

Međutim, nije govorila samo o poslovnim pothvatima. Plavokosa Splićanka otvorila se i privatnim stvarima. Tako je otkrila da je tijekom pandemije napokon naučila reći "ne", i to prvenstveno zbog zdravstvenih problema koji je prate.

Za RTL se tako požalila kako više nema štitnu žlijezdu, što iziskuje velike promjene u životnom stilu. Pjevačica se, naime, bori s autoimunom bolešću Hashimoto.

''Više nisam u velikom stresu. Neću juriti, pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje više, više cijenim svoje slobodno vrijeme, znam reći ne. Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja. Jednostavno sam morala jer imam problema sa srcem i štitnjačom i to više ne krijem. Štitnjaču apsolutno više nemam i sad sam rekla: 'E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam''', izjavila je 44-godišnja Splićanka.

Otkrila je i da, otkad je pohotnika koji ju je uhodio godinu dana stigla sudska kazna, mirnije spava, no strah je ipak još uvijek prisutan.

''Mislim da ću jedno dulje vrijeme gledati iza leđa i okretati glavu kad budem šetala i preko dana i navečer sa svojom psićem. Nije svejedno kad živiš sam'', iskrena je Rozga.

Ako prilike to dopuste, u 2022. godini Jelena planira turneju po arenama, a za sebe ima samo jednu želju.

''Samo zdravlje. Zdravlje je na prvom mjestu i to sve više cijenim, pogotovo kad imam tih svojih problemčića, tako da samo zdravlje, sve drugo će doći'', zaključila je pjevačica za RTL.

Dnevnik.ba

12. travanj 2024 03:38