StoryEditor
bebi dol

Jedna od najvećih zvijezda bivše Juge danas bježi iz stanova jer nema za stanarinu

Piše desk  /  21.04.2022., 21:40h
Jedna od najvećih pop zvijezda u bivšoj Jugoslaviji, pjevačica Bebi Dol pravog imena Dragana Šarić, često ima problema s najmodavcima u čijim stanovima živi kao podstanar.

"Ne pitajte me za nju, molim vas! Naravno da je poznajem. Iznajmio sam joj stan. S njom kao podstanarkom nisam imao dobro iskustvo", rekao je jedan od najmodavaca koji je pjevačici iznajmio stan, kako piše Kurir.

"Mjesecima mi nije plaćala stanarinu, imao sam velikih problema s njom. Na kraju sam je morao izbaciti iz stana. Ona je prevarantica", dodao je.

2019. objavljeno je kako je Bebi Dol pobjegla iz stana jer nije mogla platiti stanarinu.

"Nije mu plaćala četiri mjeseca, a on ju je samo jednom nazvao i pitao što se događa. Ona mu je na to rekla da očekuje neki novac i zamolila ga da se strpi mjesec, mjesec i pol dana pa će mu tada dati sve zaostale stanarine. Prošao je i taj rok, ona se više nije javljala. Čovjek ju je pokušao dobiti na telefon, međutim Bebi je isključila mobitel", ispričao je jedan od izvora tada.

Kako mu se nije javljala, vlasnik je, tvrdi izvor, došao u stan i zatekao sve prazno. 

Pjevačica je za Kurir ispričala i kako živi sa sedam mačaka te kako ju je jednom zaustavila policija jer je u torbi nosila sjekiru.

"Dva mjeseca sam sa sjekirom išla poslije Farme, nosila sam je u velikoj torbi. Policajac me je na prijelazu kod Skupštine zaustavio i ljubazno zamolio da to malo sakrijem u torbi. Razumio me. Danas su realityji malo drugačiji."

"Zdravlje i mir su najbitniji. Želim samo da imam miran i lijep život bez tenzije i trzavica. Nikome ne želim zlo. A što se tiče novca, on dođe i prođe. Nekada sam ga imala više, ali meni je potrebno malo i dok sam zdrava, Bogu hvala uvijek ću zaraditi dinar da imam za osnovno", zaključila je.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 09:22