Article_Top_970x250

Javio se Raketa: Nisam želio drugi dres, spavao sam u ovom

Hrvatski reprezentativac

Javio se Raketa: Nisam želio drugi dres, spavao sam u ovom

ruj 11, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via 24sata.hr

Sjećam se kada je otac bratu i meni otvorio kutiju u kojoj su bila dva dresa s hrvatskim kockicama... Emotivno je započeo svoju objavu o hrvatskoj reprezentaciji odbjegli sin, Ivan Rakitić.

Ivan Rakitić odbio je igrati za hrvatsku reprezentaciju u kvalifikacijskim ogledima za nadolazeći Euro što je izazvalo puno propitkivanja u nogometnoj, ali i široj javnosti. Sada se putem društvenih mreža oglasio i sam Rakitić. Na Instagramu je podijelio fotografiju iz djetinjstva uz emotivnu poruku.

- Sjećam se kada je otac bratu i meni otvorio kutiju u kojoj su bila dva dresa s hrvatskim kockicama. Danima smo samo u njima išli u školu, po deset dana bi samo njih nosili, ništa drugo nismo  htjeli, čak bismo i spavali u tim dresovima -  napisao je Rakitić uz objavljenu fotografiju, prenose 24sata.

U tu su se temu upetljali i drugi igrači kao Borna Barišić, Luka Modrić, zatim i sam izbornik Zlatko Dalić, a na kraju i predsjednik HNS-a Davor Šuker, prenose 24sata.hr.

- Na izborniku i njemu je da poslije ove utakmice sjednu i razgovaraju. Svaki igrač je dobrodošao, hrvatska reprezentacija ima svoje regule, a Rakitića ćemo gledati na Europskom prvenstvu. Mislim da će igrati dobru rolu i sigurno se naći s izbornikom - rekao je Šuker o 'slučaju Rakitić', a s njim se složio  i Zlatko Dalić.

- Podržavam Šukera u tom razmišljanju i akciji - kaže izbornik.

Dnevnik.ba