StoryEditor
šokantna otkrića

Javio se liječnik pod čijim brojem dosjea se navodno vodi Sebija Izetbegović: "Zatečen sam"

Piše desk  /  27.11.2022., 07:40h

Portal Raport.ba je jučer objavio detalje iz novog nalaza županijske inspekcije o diplomi Sebije Izetbegović, o čemu smo već izvijestili.

Inspektori su u srijedu češljali dokumentaciju Medicinskog fakulteta i pronašli niz nepravilnosti, a najšokantnija koju su otkrili jest da se dosje Sebije Izetbegović vodio pod brojem dr. Senada Sarića.

Ovako to inspektori navode u nalazu:

“Neposrednim opažanjem prethodno navedenih Matičnih knjiga, od strane inspektora, utvrđeno je da u Matičnoj knjizi I od rednog broja 723 koji počinje s datumom upisa 03.01.1990. godine do rednog broja 907 odnosno do kraja Matične knjige koji završava školske 1996/97. godine, nije upisana Izetbegović Sebija. Pod rednim brojem 836 (broj dosjea koji je naznačen grafitnom olovkom na Listu o prijavi za Sebiju Izetbegović) upisan je Sarić Senad s datumom upisa 04.02.1992. godine, dok u Matičnoj knjizi II također nije upisana Izetbegović Sebija. Neposrednim opažanjem inspektori utvrđuju da su Matične knjige vođene neuredno i nepotpuno”.

Ovo saznanje sinoć je analizirao i Senad Hadžifejzovića u Centralnom dnevniku.

“Ovo što slijedi vjerojatno glupost iz prošlosti. Nemoguće je, mora se biti glup, pomisliti da se nikada to neće otkriti…”, počeo je Hadžifejzović.

Tijekom priloga Face TV-a naveli su i da su kontaktirali spomenutog liječnika Sarića koji im je odgovorio da je zatečen i da nije znao ništa o ovoj nepravilnosti.

Dnevnik.ba

28. siječanj 2023 07:02