StoryEditor

Javila se žena koja je hranila Cristiana Ronalda i pomogla mu kad mu je bilo najteže

Piše D  /  20.09.2019., 12:09h

Cristiano Ronaldo nedavno je gostovao u emisiji Good Morning Britain. Portugalska zvijezda se u velikom intervjuu prisjetila jednog zanimljivog detalja iz svoje mladosti.

- Imao sam 12 godina i bio sam bez novca. Igrao sam i živio s vršnjacima iz drugih dijelova Portugala. Bilo mi je jako teško bez obitelji. Sjećam se da je tamo bio McDonalds u kojem smo dobivali ostatke hamburgera koji nisu prodani.

U njemu je radila jedna žena, zvala se Edna, a tamo su bile još dvije djevojke. Želio bih ih pronaći, nadam se da će mi ljudi pomoći - kazao je Cristiano Ronaldo. Svoju želju podijelio je fanovima na društvenim mrežama i krenula je potraga za ženama koje su ga u dječačkim danima hranile hamburgerima. I jedna žena se javila. Paula Leca jedna je od njih koja je Ronaldu i ostalim dječacima donosila hamburgere.

Nada se pozivu za večeru. - Dječaci bi došli ispred restorana i kada bi ostalo nekoliko hamburgera naš menadžer bi nam dao dopuštenje da ih damo njima. Jedan od njih bio je i Cristiano Ronaldo, bio najplašljiviji među njima.

Oni su dolazili skoro svaku večer - otkrila je Paula za radio Renascencu. Cristiano Ronaldo je početkom 2000. igrao za omladinsku momčad Sportinga. U Lisabon je stigao iz Madeire, te je živio bez roditelja i u teškim uvjetima.

Nije imao novca za hranu. Bilo je to za njega teško razdoblje u život, što je priznao nekoliko puta. - I dalje se smijem radi svega toga. Rekla sam sinu koji mi prvo nije vjerovao jer mu je bilo teško zamisliti da sam hamburgere davala Ronaldu. Suprug je za to znao jer je nekoliko puta dolazio po mene na posao, a tamo je bio Cristiano - dodala je Paula Leca, te potvrdila kako će prihvatiti Ronaldov poziv na večeru.

Paula je u razgovoru za radio Renascencu kazala kako više nije u kontaktu s ostalim ženama koje su davale hranu, te ne zna gdje danas žive. Cristiano Ronaldo je u razgovoru s Piersom Morganom pričao o svemu, a posebno je dirljiv trenutak bio kada je vidio snimku intervjua s njegovim ocem, koji je umro 2005. godine.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 11:40