StoryEditor

Javila se Miočićeva supruga: ‘Dobro je, i dalje je moj heroj‘

Piše D  /  28.03.2021., 09:03h

Nakon što je izgubio teškim nokautom od Francisa Ngannoua (34), Stipe Miočić (38) hitno je prevezen u bolnicu gdje su mu liječnici morali napraviti CT mozga.

Stipe tako nije prisustvovao press konferenciji nakon borbe gdje je trebao biti i gdje su ga svi očekivali, a premda se prema prvim informacijama još ništa ne zna, za manju zabrinutost pobrinula se njegova supruga Ryan Marie Miočić.

Stipina supruga javila se kratkom porukom na Instagramu.

- Dobro je, i dalje je moj heroj - napisala je Ryan Marie.

Sada se barem zna da je sa Stipom sve u redu i da ne bi trebalo biti težih posljedica. Jer nokaut je bio prilično težak, Ngannou ga je ugasio na nogama pa dodatnim maljem potvrdio pobjedu na podu. Možete ga pogledati OVDJE.

Inače, Stipe Miočić i Ryan Marie čekaju drugo dijete. Roditelji su postali 2018. godine kada se rodila Meelah Clarie koja će uskoro dobiti brata. Stipe je nedavno javnosti obznanio da mu je supruga trudna i drugi put te da će na ljeto dobiti sinčića.

Ime djeteta još nije poznato, ali Stipe je još prije pet godina kada je bio u Zagrebu rekao da će mu, kada dobije sina, nadjenuti ime Blaž, po svojem pokojnom djedu, prenose 24sata.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 22:56