StoryEditor

"Javila se još jedna žena koja tvrdi da ju je Ronaldo silovao"

Piše D  /  07.10.2018., 11:10h

"Nazvala me žena koja tvrdi da je proživjela slično iskustvo", rekao je Stovall, odbivši navesti ime nepoznate Amerikanke, no istaknuo je da će njene podatke dati policiji u Las Vegasu koja je nedavno ponovno otvorila istragu pokrenutu 2009. kad je Mayorga prijavila silovanje.

Ronaldo je demantirao iznesene optužbe, opisavši ih kao "lažne vijesti".

"Silovanje je užasan zločin koji se protivi svemu što ja jesam i u što vjerujem", napisao je kasnije na Twitteru.

Daily Mail piše da će Mayorgini odvjetnici ispitati njegovu bivšu djevojku Gemmu Atkinson, s kojom je hodao 2009 godine, no da nema razloga za sumnju da je napao nju ili bilo koju drugu svoju bivšu djevojku, među kojima su Kim Kardashian, Paris Hilton i Irina Shayk.

"Želim razgovarati sa svim djevojkama koje su ga intimno poznavale. Doći ću u Veliku Britaniju ako treba", rekao je Stovall.

Zbog optužbi su se u pitanju našli njegovi unosni sponzorski ugovori, a prvi je reagirao Nike, koji je s Ronaldom potpisao doživotni ugovor vrijedan milijardu dolara. Kako su izjavili njihovi predstavnici, jako su zabrinuti.

Mayorga tvrdi da je Ronalda upoznala u noćnom klubu u Las Vegasu u lipnju 2009. godine, nakon čega ju je pozvao u svoj penthouse u hotelu Palms, gdje ju je silovao. Seksualni napad prijavila je policiji, no istraga je prekinuta, a godinu kasnije je od Ronalda dobila 2,4 milijuna kuna za svoju šutnju. Njeni odvjetnici sad traže da se ta nagodba odbaci, jer je ona navodno bila prisiljena na nju.

Dokumenti koji su nedavno procurili otkrivaju da je Ronaldo u upitniku koji je ispunio za svoje odvjetnike priznao silovanje, otkrivši da je Mayorga govorila "ne" i "prestani" nekoliko puta.

Ona tvrdi da je Ronalda upoznala u VIP dijelu jednog noćnog kluba u Las Vegasu nakon što joj je prišao i ponudio joj piće. Dala mu je broj telefona, a kasnije su se ona i prijateljica našle s njim i njegovom pratnjom u predvorju hotela Palms. Svi su otišli u Ronaldov apartman i skočili u jacuzzi, a ona se otišla presvući u kupaonicu. Ronaldo je ušao za njom.

"Zamolio me da mu dodirnem penis na 30 sekundi. Kada sam to odbila, zamolio me da ga stavim u usta. Kakav idiot! Smijala sam mu se jer sam mislila da je riječ o šali. Taj tip koji je toliko poznat i toliko zgodan je u biti luđak i perverznjak", kaže Mayorga. 

Ronaldo navodno nije odustajao.

"Rekao je da će mi dopustiti da ga poljubim, na što sam odgovorila da ću ga poljubiti, ali da neću dodirnuti njegov penis. Vrlo snažno je navalio na mene i počeo me dirati te je odjednom bio na meni", priča Mayorga koja tvrdi da ga je nakon toga odgurnula i rekla da se ne želi seksati s njim, a on ju je, kako kaže, odvukao u spavaću sobu.

"Okrenula sam se, a on mi je pokušao skinuti donje rublje. Ponovno sam se okrenula i sklupčala u kuglu te sam pokrivala svoju vaginu. Tada je skočio na mene" , kaže djevojka koja tvrdi da mu je nekoliko puta rekla ne, ali ju je analno silovao bez kondoma i lubrikanta.

Kathryn se nakon toga obratila policiji, a nešto kasnije je navodno ispitan i Ronaldo koji je tvrdio da je seks bio grub, ali da ona nije pozivala pomoć. Nagodili su se, on je isplatio novac, ali ona je sada odlučila izaći u javnost jer smatra da je u trenutku kada je primila novac za svoju šutnju bila neuračunljiva.

Britanski mediji podsjećaju da je Portugalac i 2005. godine bio pod istim optužbama. Tada je kao 20-godišnjak uhićen i ispitan jer ga je jedna djevojka iz Francuske optužila za silovanje u hotelu u središtu Londona.

Sedam tjedana kasnije sud je odlučio da nema dovoljno dokaza za podizanje optužnice. Još je jedna žena tvrdila da je Portugalac seksualno napastovao nju i njezinu rođakinju te iste noći, no kasnije je povukla optužbu

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 09:25