StoryEditor
instagram

Jarak se oglasio nakon vijesti o prelasku s Nove TV na RTL

Piše desk  /  24.11.2021., 11:18h
Nakon što je jučer objavljeno da popularni reporter Nove TV, Andrija Jarak, prelazi na konkurentsku televiziju RTL, on se na svom Instagram profilu oglasio o čitavoj situaciji te je objasnio svoje razloge odlaska.

"Vani si, pričaj!, to sam čuo preko četiri tisuće puta u zadnjih 17 godina provedenih na Novoj TV. To je značilo da ulazim u domove ljudi kojima treba priopćiti najvažnije informacije iz središta zbivanja. Ogromna odgovornost i velika čast - biti njihovo oko i uho", započeo je.

"Nerijetko se grlo stezalo od prizora, ali i srce skakalo od ponosa. Nakon toliko godina, vrijeme je za nove izazove. No, prije no što njih uzmem u naručje treba stati, udahnuti i najiskrenije reći - hvala. Kolegama s Nove TV na prigodama, iskustvima i svim krupnim i sitnim detaljima koji čine svakodnevicu."

"Posebno hvala gledateljima na povjerenju, poticajima i reakcijama. Zbog vas sve ima smisla", dodao je.

Podsjetimo, Jarak s Nove TV odlazi nakon 17 godina.

Pratio je sve značajne afere i uhićenja u zadnjih dvadeset godina, a zbog svojeg je specifičnog načina izvještavanja i prepoznatljivosti zaradio i poznatu uzrečicu "Dao bog da ti Andrija Jarak ispred kuće izvještava".

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 23:52