StoryEditor

Janica objavila fotografiju sa sinčićem: ´Čovječuljak u šetnji´

Piše D  /  01.02.2019., 08:02h

Mjesec dana nakon što je rodila, najbolja hrvatska sportašica Janica Kostelić(37) pohvalila se selfiejem. Sina Oskara privila je uz sebe te ga prošetala u dječjoj klokanici. 

- Mali čovječuljak u šetnji - napisala je bivša skijašica ispod fotografije na kojoj ponosno pozira sa sinčićem. To je prva objava na kojoj je Janica pokazala sina, ali je ipak sakrila njegovo lice.

FOTO: Twitter

Bivša skijašica rodila je 1. siječnja u zagrebačkoj Petrovoj bolnici carskim rezom i tako postala majka samo četiri dana prije svog rođendana.

- Svako zdravo i novo dijete je veselje. Ako život ima nekakav smisao, glavni smisao mu daju djeca. Iz prvog braka imam dva unuka. Oni žive u Engleskoj i često dolaze ovdje. Ivica ima dva sina, a Janica je sada rodila Oskara. Dobro je. U najranije sate je pobjegla iz bolnice kako ju nitko ne bi ‘uhvatio‘ - rekao je nakon rođenja unuka Janičin otac, Ante Kostelić (80).

Janica se na društvenim mrežama prvi put nakon poroda javila objavivši dirljivu fotografiju iz djetinjstva. Na njoj su bili ona i njezin stariji brat, također skijaš Ivica Kostelić (39).

Janica i Ivica oduvijek su velika motivacija jedno drugome. Upornost i predanost u njihovim zajedničkim treninzima ‘progurala‘ ih je na sam vrh svjetskog skijanja. Janica je počela skijati sa samo tri godine, a skijanjem se ozbiljnije počela baviti već s 10 godina. 

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 15:23