Article_Top_970x250

Janica objavila fotografiju sa sinčićem: ´Čovječuljak u šetnji´

ponosna mama

Janica objavila fotografiju sa sinčićem: ´Čovječuljak u šetnji´

velj 01, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Twitter/Pixsell

Legendarna hrvatska skijašica rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici carskim rezom početkom siječnja i tako postala majka četiri dana prije svog rođendana

Mjesec dana nakon što je rodila, najbolja hrvatska sportašica Janica Kostelić(37) pohvalila se selfiejem. Sina Oskara privila je uz sebe te ga prošetala u dječjoj klokanici. 

- Mali čovječuljak u šetnji - napisala je bivša skijašica ispod fotografije na kojoj ponosno pozira sa sinčićem. To je prva objava na kojoj je Janica pokazala sina, ali je ipak sakrila njegovo lice.

FOTO: Twitter

Bivša skijašica rodila je 1. siječnja u zagrebačkoj Petrovoj bolnici carskim rezom i tako postala majka samo četiri dana prije svog rođendana.

- Svako zdravo i novo dijete je veselje. Ako život ima nekakav smisao, glavni smisao mu daju djeca. Iz prvog braka imam dva unuka. Oni žive u Engleskoj i često dolaze ovdje. Ivica ima dva sina, a Janica je sada rodila Oskara. Dobro je. U najranije sate je pobjegla iz bolnice kako ju nitko ne bi 'uhvatio' - rekao je nakon rođenja unuka Janičin otac, Ante Kostelić (80).

Janica se na društvenim mrežama prvi put nakon poroda javila objavivši dirljivu fotografiju iz djetinjstva. Na njoj su bili ona i njezin stariji brat, također skijaš Ivica Kostelić (39).

Janica i Ivica oduvijek su velika motivacija jedno drugome. Upornost i predanost u njihovim zajedničkim treninzima 'progurala' ih je na sam vrh svjetskog skijanja. Janica je počela skijati sa samo tri godine, a skijanjem se ozbiljnije počela baviti već s 10 godina. 

Dnevnik.ba