StoryEditor

Jandroković: ‘‘Neshvatljivo mi je da netko u kući drži sliku Ante Pavelića‘‘

Piše D  /  23.08.2019., 02:08h

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković komentirao je slučaj bivšeg ministra Lovre Kuščevića, koji je, pritisnut aferama oko nekretnina i prenamjene zemljišta, otišao iz vlade i koji u svojoj vili koju iznajmljuje ima i fotografiju koja nevjerojatno nalikuje na ustaškog poglavnika Antu Pavelića. I za koju on tvrdi da je na njoj njegov djed. Ili, kako je rekao za Dnevnik hr, možda i pradjed. Nije siguran.

- Neshvatljivo mi je da bilo tko u Hrvatskoj ima sliku Ante Pavelića u svojoj kući. Kolega Kuščević to je demantirao, ja ne znam što je istina, a mogu reći da mi je to neprihvatljivo, i da nije normalno da netko bilo gdje u Hrvatskoj pa čak i privatno ima sliku Ante Pavelića - kazao je Jandroković.

Predsjednik Sabora osvrnuo se i na izjavu Davora Ive Stiera koji je poručio kako ‘ne može kritizirati predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru‘.

- HDZ je izrazila čvrstu i jednoglasnu potporu Kolindi Grabar Kitarović u utrci za predsjednicu, kolega Stier je isto tako jasno kazao da podržava našu kandidatkinju i od njega očekujem da će revno raditi da Kolinda pobijedi na izborima - zaključio je Jandroković.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 14:03