StoryEditor

Jajce: Pretučenoj djevojčici pozlilo, roditelji je odveli u Hitnu

Piše D  /  09.05.2021., 02:05h

Obitelj je o tome obavijestila prijatelje na društvenoj mreži Facebook .

Prijetili da će joj izbiti slezenu

- Kćerku jako je boli glava, a u supruga je u teškom stanju. Ne mogu svima odgovoriti, ovako ću napisati. Hvala vam prijatelji što zovete i pitate, nadam se da razumijete da ne mogu svima odgovoriti pa valjda će biti pravde i za prvi slučaj i drugi, ovaj put nema stajanja ni oprosta. Hvala svima na razumijevanju - oglasio se otac napadnute djevojčice.

Preko iste prijateljice, roditelji su obavijestili da se napad dogodio prije nekoliko dana. Djevojčica je roditeljima kazala da je postila i da se nije mogla obraniti.

- Nije nam odmah smjela reći što se događalo jer su joj zaprijetili ako kaže prije snimke da će joj izbiti slezenu - naveli su roditelji.

Roditeljima su poznate djevojčice koje su njihovoj kćerki držale noge, kao i treća koja ju je tukla. Brat djevojčice koja je udarala njihovu kćerku nagovarao je sestru da jače udara, a drugu djevojčicu da je pljuje, dok je treća sve snimala udaljena od njih 20 metara.

Nitko joj nije pomogao

- Mojoj djevojčici nitko nije pomogao. Isto se dogodilo i mom sinu prije godinu kada je brat od djevojčica koja je tukla moju kćerku zvao „Žutog“ koji ga je pretukao i ozlijedio mu slezenu - napisala je majka.

Dodala je da od tada ista djeca konstantno provociraju njenu kćerku koja je kući danima dolazila uplakana.

- Dijete je dolazilo kući pješice, nije smjelo autobusom. Razrednoj sam se obraćala i policiji, a sad su mi napali dijete, napisali su na sajtu svoje prijateljice.

Iste curice, naveli su, piju alkohol i nude njihovoj kćerki cigarete i u sok joj sipaju alkohol. Majka navodi da je kćerki branila da se druži s njima, a sada su te djevojčice njoj smjestile da ona to radi. 

Dnevnik.ba

09. prosinac 2023 13:31