StoryEditor
velika gorica

Jaguarom zauzeo dva parking mjesta pa ga dočekali poruka i neobični poklon

Piše desk  /  03.04.2022., 14:10h
Vozač SUV-a na sebe je navukao bijes drugog vozača koji mu je odlučio poslati poruku.

Postoje dvije vrste vozača: oni kojima je parkiranje noćna mora i oni koji imaju noćne more kada vide parkiranje ovih prvih. Jedan takav susret dogodio se u Javnoj garaži u Velikoj Gorici.

Vozač SUV-a zagrebačkih tablica prilikom parkiranja zauzeo je dva parkirna mjesta i na sebe navukao bijes drugog vozača koji mu je ostavio poruku i "poklon" 

- Molim vas da se ne množite dok se ne naučite parkirati. Sljedeći put ću vam sve 4 gume probušiti. Hvala vam na vašem polu-odgoju - stoji u poruci stavljenoj uz vozačeva vrata, a pored papirića ljutiti autor poruke ostavio je i paket prezervativa.

Ova situacija podijeljena je na Facebook stranici prigodnog imena "Parkiram kao idiot" gdje je u kratkom vremenu prikupila velik broj reakcija.

Dio dijeli bijes autora poruke, dok neki od komentatora ističu kako su često parkirna mjesta u garažama preuska.

- Ja tu svog Megana nisam mogla ugurati, a da će on terenca - piše jedna korisnica Facebooka, a druga se nadovezuje - Na žalost u nekim garažama zbog uskih parkirnih mjesta moraš izaći, ubaciti u ler i gurati auto. A ući naravno kroz bunker ali samo ako imaš auto s 5 vrata - stoji u komentaru.

Neki su sve okrenuli na šalu pa se pitaju gdje se to treba pakirati da se dobije paket prezervativa gratis, piše Vecernji.hr.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 04:53