StoryEditor

Jadranka Kosor se ponaša kao da je predavala filozofiju na Heidelbergu

Piše D  /  22.11.2018., 08:11h

Jadranka Kosor na Twitteru je česta u svojim komentarima.

Bivša političarka odjednom ima rješenje za sve, a ne dvoji se komentirati pojedine postupke danas na koje ni sama nije imala nikakav utjecaj dok je bila dio izvršne vlasti u Vladi RH.

Podsjetimo, Jadranka Kosor je bivša premijerka Republike Hrvatske, na tu poziciju postavio ju je Ivo Sanader u trenutku najavljivanja svog odlaska. 

Nakon što su otkrivene brojne afere Ive Sanadera, Kosor se pravdala da nije ništa znala o svemu tome. 

Za vrijeme njenog vođenja HDZ je na parlamentarnim izborima ostvario jedan od najlošijih rezultata ikada. 

U sarajevskim medijima nekoliko puta je napadala koaliciju između SNSD-a i HDZ-a BiH zaboravljajući pri tom da je ta koalicija svojevrsna nužnost.

Dobar dio hrvatskih političara, među njima i Jadranka Kosor zamjera Čoviću odnos s Dodikom, no u "zagrljaj s Dodikom" je HDZ BiH gurnut upravo od strane političara poput Jadranke Kosor koji u vrhuncu političke moći nisu činili ništa kako bi poboljšali status bosansko-hercegovačkih Hrvata.

Jadranka Kosor i Dragan Čović (foto: Twitter)

Na Twitteru je Kosor ‘opaka‘ i često komentira sve i svašta.

Jedan komentar s društvenih mreža dobro je opisao Kosoričin stil.

"Najveći fenomen društvenih mreža je Jadranka Kosor koja sve komentira onako nehajno i s visoka, kao da je svo to vrijeme predavala filozofiju na Heidelbergu, a ne bila u vrhu HDZ-a i čak premijerka", napisao je na svom profilu Thomas Bauer.

I. C. / Dnevnik.ba

 

25. travanj 2024 21:49