Article_Top_970x250

Izvršni izborni stožer HDZ-a BiH kreirao posebnu web stranicu Izbori 2018 - Smeće vijesti

hdz bih

Izvršni izborni stožer HDZ-a BiH kreirao posebnu web stranicu Izbori 2018 - Smeće vijesti

ruj 19, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U želji da točno i objektivno stječete sliku političkih i društvenih događanja u Bosni i Hercegovini i šire, Izvršni izborni stožer HDZ-a BiH kreirao je posebnu web stranicu Izbori 2018 - Smeće vijesti; www.smecevijesti.com.

Izvršni izborni stožer HDZ-a BiH će selektirati svaki dan, objavljene vijesti u medijima i druge oblike izražavanja za koje smatramo da ne odražavaju istinu i objektivnost, a koje se tiču političkog djelovanja naše stranke i naših kandidata, priopćeno je iz Ureda HDZ-a BIH.

Čvrsto smo opredijeljeni za slobodu izražavanja i slobodu mišljenja. Posebno smatramo da je važna politička tolerancija u vrijeme kampanje. 

No, ipak dužni smo štititi istinu i objektivan pristup problemima i temama.

Zbog toga, sve tekstove u medijima, izjave i druge oblike komunikacije koji ne odražavaju načelo istinitosti smjestit ćemo u “Izbori 2018 - Smeće vijesti” - www.smecevijesti.com. i javnost ćemo upoznavati s tim odlukama.

U nadi da dijelimo istu zabrinutost za objektivnost javnog prostora pozivamo Vas na suradnju. Upoznajte nas sa sadržajima za koje smatrate da nisu u duhu tolerancije, kulture javnog i političkog dijaloga.

Dnevnik.ba