StoryEditor

Izraelka proglašena za najljepšu ženu na svijetu

Piše D  /  03.01.2021., 07:01h

-Nikad ni u čemu nisam bila prva ... jako je lijepo - rekla je 19-godišnjakinja, koja trenutno služi obavezni vojni rok u izraelskim zračnim snagama, za "Times of Israel".

Manekenkai novopečena glumica također je broj jedan barem još jednoj osobi. Ona navodno izlazi sa 35-godišnjim Brendonom Korfom (Brandon Korff), unukom pokojnog vlasnika CBS-a i milijardera Samnera Ridstona (Sumner Redstone), koji je izbačen iz Izraela zbog kršenja pravila karantina prošlog proljeća kada je tajno posjetio upravo nju.

Plavooka brineta, koja je radila kampanje za izraelsku modnu kompaniju "Renuar", naušnice KM i liniju šminke KKW Beauty Kim Kardašijan (Kardashian), ujedno je i Instagram zvijezda s gotovo milion pratilaca.

TC Candler okuplja nezavisne kritičare iz skoro cijelog svijeta koji od 1990. godine kreiraju listu "100 najljepših lica". U posljednjih 30 godina na listi su se našle brojne poznate i manje poznate osobe. Liste se kreiraju na osnovu istraživanja i prijedloga javnosti u posljednjih nekoliko godina.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 07:29