StoryEditor

Iznenada preminuo glumac iz serije ‘Igra Prijestolja‘

Piše D  /  28.12.2019., 04:12h

Glumac Andrew Dunbar (30), koji je igrao u popularnoj ‘Igri prijestolja‘ preminuo je iznenada na Badnjak u svom domu u Belfastu, piše Mirror. Dunbar je bio dubler Alfieja Allena (33), koji u seriji glumi Theona Greyjoya. Osim što je bio dubler, u seriji se pojavio i kao saveznik Jona Snowa u Bitci kopiladi.

Andrew je bio u tridesetim godinama, a radio je i kao DJ. Uz ulogu u ‘Igri prijestolja, pojavio se i u serijama ‘Line Of Duty‘ i ‘Derry Girls‘. Njegov prijatelj i kolega, glumac Andy McClay, rekao je da se uvijek zabavljao pored Dunbara.

- Nikad mi ovo neće biti jasno. Bio je iskrena osoba, ljubazan i pristojan čovjek s dobrim srcem. Njegovi nastupi bili su odlični, jednom je bio DJ na zabavi ekipe iz ‘Igre prijestolja‘ i na kraju je bio zadužen za glazbu na svim zabavama - ispričao je.

Pamela Smyth, koja je bila zadužena za šminku u ‘Igri prijestolja‘, otkrila je da se Andrew uvijek isticao.

- Uvijek profesionalan i pristojan, sa širokim osmijehom. Bio je predivna duša, nedostajat će nam - rekla je.

- Malo je reći da smo šokirani i tužni zbog smrti Andrewa Dunbara. Imamo toliko lijepih uspomena na godine koje je radio s nama. Bio je toliko prilagodljiv da je mogao glumiti bilo gdje. Bio je jako talentiran, a producenti su ga obožavali i iznova tražili - poručili iz agencije za dublere s kojom je surađivao, dodavši da je bio ‘nježna duša‘.

Dnevnik.ba

 

20. travanj 2024 01:11