StoryEditor
geri Halliwell

Iznenada preminuo brat bivše Spajsice: "Svi su se nadali da se ovo neće dogoditi"

Piše desk  /  25.11.2021., 17:23h
Brat bivše članice grupe Spice Girls Geri Horner iznenada je preminuo u dobi od 54 godine nakon što je pao i ozlijedio se u vlastitom domu.

Max Halliwell liječen je na intenzivnoj njezi, gdje je primljen prošlog tjedna, ali ga liječnici nisu uspjeli spasiti. Pjevačica se u trenutku tragedije nalazila na Bliskom istoku gdje se njezin suprug Christian, šef momčadi Formule 1 Red Bull Racing, pripremao za Veliku nagradu Katara, prenosi The Sun. Bivša Spajsica navodno je potpuno slomljena nakon bratove smrti.

"Bilo je to užasno traumatično iskustvo za nju, od samog trenutka kada je čula da je Max odveden u bolnicu do najgoreg ishoda, za koji su se svi bliski obitelji nadali da se možda neće dogoditi. Ona sada jedva zna što reći ili misliti, jako ga je voljela", izjavio je izvor blizak pjevačici, prenosi Index.hr.

Geri i Max bili su jako bliski, a upravo joj je on pomogao da napusti Veliku Britaniju kada je napustila Spice Girls na vrhuncu slave 1998. godine. Također, bio je njezin najveći oslonac nakon smrti njihovog oca 1993. godine.

"Geri je jako voljela oca. Možda zbog pažnje koju joj je otac posvećivao jer je uvidio njezin potencijal. Možemo je nazvati tatinom curicom", rekao je u jednom intervjuu Max.

Britanska policija službeno je potvrdila kako smrt Maxa Halliwella ne tretira kao sumnjivu.

Dnevnik.ba

04. svibanj 2024 14:28