StoryEditor
lider sda

Izetbegović: Zaustavljanje iseljavanja nulti prioritet SDA

Piše fena  /  22.08.2022., 21:27h

Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović posjetio je danas Konjic, gdje je razgovarao s uspješnim mladim gospodarstvenicima i najboljim studentima iz ovog grada.

Kako je priopćeno, razgovarano je o potrebama i interesiranjima mladih, te o mogućnostima unapređenja ambijenta u kojem bi oni mogli u potpunosti realizirati svoje potencijale.

Izetbegović je istaknuo da su mladi, osiguravanje boljih životnih uvjeta za njih, te usporavanje i zaustavljanje iseljavanja nulti prioritet SDA.

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić predstavio je tijekom sastanka ekonomske potencijale Konjica, te konkretne poteze Gradske uprave koji za cilj imaju poboljšanje poslovnog ambijenta i bolje uvjete za život mladih.

Sastanku je također prisustvovao federalni premijer Fadil Novalić.

Novalić je prezentirao projekte Vlade FBiH koju omogućavaju snažniji razvoj Konjica i okoline, poput izgradnje infrastrukture, razvoja turističkih potencijala i unapređenja poslovnog ambijenta kroz izmjenu zakonskih propisa i poticaje gospodarskim subjektima.

Uoči sastanka je delegacija SDA predvođena predsjednikom Izetbegovićem posjetila stadion FK Igman, na kojem su u toku radovi na rekonstrukciji, gdje su prisustvovali treningu omladinskih kategorija ovog kluba.

Izetbegoviću je tijekom posjeta uručen dres FK Igman kao poklon domaćina.

Polaganjem cvijeća i učenjem Fatihe na Centralnom spomen obilježju je Izetbegović odao počast šehidima i poginulim borcima tzv. Armije BiH.

Večeras će u Kino sali Konjic biti održana tribina „Odgovori SDA na aktualna politička pitanja“, na kojoj će se, između ostalih, obratiti i predsjednik Bakir Izetbegović, priopćeno je iz SDA.

Dnevnik.ba

03. veljača 2023 01:18