StoryEditor

Izetbegović s Erdoganom razgovarao o odnosima BiH, Srbije i Hrvatske

Piše D  /  20.10.2020., 03:10h

Kako navode iz SDA razgovarali su o regionalnim odnosima, a predsjednik SDA je informirao Erdogana o aktualnoj situaciji, s posebnim naglaskom na odnose u trokutu BiH - Srbija - Hrvatska.

Između ostalog, u priopćenju navode da je Izetbegović zahvalio Erdoganu što je pokazao interes za njegovo zdravstveno stanje, nakon što je potvrđeno da je pozitivan na koronavirus. Također, informirao ga je da se osjeća dobro i da nema većih tegoba.

- Izetbegović je zahvalio Erdoganu i što se dirljivom porukom na društvenim mrežama prisjetio Alije Izetbegovića na godišnjicu njegove smrti, čime je još jednom potvrdio koliko cijeni lik i djelo prvog predsjednika Predsjedništva Bosne i Hercegovine, navode iz SDA.

Dio razgovora je posvećen odnosima Bosne i Hercegovine i Turske, te načinima kako da se oni i u vrijeme pandemije koronavirusa nastave unaprjeđivati. O tome će, kako je kazano, biti govora i tijekom skorašnjeg susreta predsjedatelja Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića i predsjednika Erdogana, koji bi trebalo biti upriličen čim to okolnosti izazvane pandemijom dozvole.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 10:47