StoryEditor
velika kladuša

Izetbegović moralizirao: Ne razumiju ovi iz oporbe kako je narodu planirati kupiti cipele, ogrjev..., ja stalno pomažem...

Piše desk  /  17.08.2022., 07:30h

Bakir Izetbegović u ponedjeljak je u Velikoj Kladuši kazao da je spreman povući kandidaturu za člana Predsjedništva BiH pod jednim uvjetom.

Naime, pored uobičajenih nebuloza o SDA kao moralnoj vertikali, hvalisanju punim proračunima bez izgovaranja da su napunjeni preko leđa građana koji puter plaćaju 8 maraka, Izetbegović je imao izljev suosjećanja sa siromašnima.

Tako je pričao kako on i svi drugi SDA-ovci izdvajaju gomilu novca od svojih plaća za siromašne. I u sklopu te priče otkrio pod kojim uvjetom je spreman povući kandidaturu.

“Sad je 7.000 plaća u Državnom parlamentu i samo smo je mi iz SDA odbili, da znate. Sad ću vam reći jednu stvar. Bila je pandemija, i prije pandemije i mi smo izdvajali sredstva. I nikad nismo govorili kolika smo sredstva izdvojili. I ja vam neću reći koliko sam izdvojio. Ako su svi oni zajedno, svi ovi iz jedanaestorke, evo danas ih izazivam, izdvojili kao ja sam, ili kao Džaferović sam, za narod kojem je bilo teško, ja ću odustati od kandidature. Neka izvole Bećirović, Arnaut, neka se zbroje, neće vam dati odgovor. Ovo će se napraviti da nisu čuli. Neka se zbroje. Ako su svi njihovi političari dali toliko, ja ću se povući. Ne razumiju oni narod. Ne znaju oni kako je planirati kad ćeš kupiti cipele, kad djetetu, kako knjige, kako ogrjev…”, rekao je Izetbegović, prenosi raport.ba.

Dnevnik.ba

21. srpanj 2024 11:20