StoryEditor
tarčin

Izetbegović: Bošnjaci nikad nikog nisu napali. Ostvario sam obećanje o 100 tisuća radnih mjesta. SDA je motor koji vuče

Piše desk  /  21.09.2022., 07:48h

U Društvenom domu u Tarčinu održan je skup Stranke demokratske akcije na kojem se obratio predsjednik SDA i kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović.

Izetbegović je rekao da ga vežu posebne emocije za Tarčin i predizborne skupove SDA koji su održani u ovom mjestu.

Rekao je da sve miriše na njegovu pobjedu.

Zatražio je Božju pomoć i pomoć odanih patriota, traži 350.000 glasova. Zauzvrat, kaže, jamči mir, stabilnost i snažan ekonomski razvoj.

Rekao je da "regionalne i domaće sile prijete suverenitetu, teritorijalnom integritetu i funkcionalnosti BiH". Poručio im je da odustanu, a predstavnicima međunarodne zajednice da poštuju presude i brane Daytonski sporazum(!?). Podsjetimo da ga Izetbegović već desetljećima krši u samom njegovom korijenu.

Rekao je da je BiH dobra zemlja, a Bošnjaci dobar narod koji nikada nikoga nije napao niti se nekome osvetio.

Kaže da je sve sazrelo za snažan ekonomski razvoj BiH koji će donijeti značajno poboljšanje životnog standarda.

“Ostvarili smo obećanje o 100.000 novih radnih mjesta, napunili proračune na svim razinama, u velikoj mjeri poboljšali status umirovljenika i branitelja BiH. Potrebna nam je sloga i dodatna potpora liderskoj SDA. 350.000 glasova za SDA i nadjačat ćemo kočničare. Pojačajte snagu motora koji 32 godine vuče BiH u pravom smjeru. Dajte puno povjerenje SDA i pokrenut ćemo reforme, izgradnju, ekonomiju kao nikada do sada. Gradit ćemo autoceste, brze ceste, aerodrome, investirati u poljoprivredu i energetiku kako nismo mogli do sada. Rezultat će biti 50 posto više plaće i mirovine do kraja nastupajućeg mandata” – najavio je.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 02:27