StoryEditor

Izbo nožem djevojku 88 puta pa zaplakao na sudu: "Nisam je htio ubiti"

Piše D  /  09.12.2019., 01:12h

Nikada nisam namjeravao Kristini oduzeti život. Svjestan sam da sam uništio i živote dviju obitelji, njezine i svoje i kajem se i kajat ću se dok sam živ, rekao je David Komšić. Videolinkom iz Kaznionice u Lepoglavi pratio je sjednicu trećeg stupnja Vrhovnog suda RH na kojoj se odlučivalo o žalbama na presudu kojom je nepravomoćno osuđen na 25 godina zatvora zbog teškog ubojstva trudne Kristine Krupljan (18), piše 24sata.

Dok se obraćao sudskom vijeću u sudnici su plakale i njegova majka Olivera i majka ubijene Kristine, Vesna.

-Ja se cijelog događaja i ne sjećam, a nakon tog tragičnog događaja poduzeo sam sve radnje kako bi se Kristini pokušalo pomoći. Svakim danom mi je sve teže nositi se s tim što sam Kristini oduzeo život. Djevojci koji sam volio i koja mi je bila sve u životu - kroz suze je govorio Komšić. Do tog trenutka sjednica je pratio pognute glave pogleda usmjerenog u pod.

Sudsko vijeće je u ponedjeljak saslušalo žalbu njegova branitelja Veljka Miljevića i županijskog državnog odvjetništva, a pročitali su i žalbe njegovih roditelja. Prije toga objavili su da je odbijen zahtjev njegova branitelja Miljevića za izuzećem suca izvjestitelja Perice Rosandića.

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 08:26