StoryEditor

Izazvao Messija prije utakmice, pa mu ‘promijenio izgled‘ brutalnim startom

Piše D  /  11.04.2019., 03:04h

Ova priča dobila je poprilično brutalan nastavak nakon pola sata igre na Old Traffordu. Smalling je u jednom startu vrlo čvrsto ramenom uletio u Messija. Budući da je Englez mnogo korpulentniji od Argentinca, oko 20 kilograma teži i ‘‘za glavu‘‘ viši, izgledalo je to prilično brutalno, prenosi Gol.hr.

Messi je završio u krvi i liječnička služba morala je intervenirati, zakrpavši ga poput boksača koji je upravo primio seriju jakih udaraca. Do starta je Messi stigao ‘‘zakuhati‘‘ gol za pobjedu Barcelone kada je lijepom loptom pronašao Luisa Suareza, čiji udarac je Luke Shaw skrenuo u vlastitu mrežu.

Međutim, nakon što ga je Smalling ‘‘izbio iz cipela‘‘, nije napravio previše, a s obzirom na Smallingove najave prije utakmice, ova situacija izazvala je mnogo reakcija na društvenim mrežama.

Čini se da je Smalling doista pronašao način za zaustavljanje Messija, šale se mnogi, iako mu je pomogao i sudački kriterij Gianluce Rocchija, koji je dopustio mnogo "tučnjave". Tako je ovaj start prošao potpuno nekažnjeno, čak i bez prekršaja.

Messi će nakon svega morati na pregled. Završio je ozbiljno natučen, stradali su mu nos i oko, pa će liječnici Barcelone, javljaju španjolski mediji, u narednim danima ustvrditi ima li ozbiljnijih posljedica i je li nešto puklo.

Dnevnik.ba

 

19. travanj 2024 14:15