StoryEditor
zastupnica nl

Izazvala brojne komentare: Je li primjereno što je Kekin obula za sabor?

Piše desk  /  02.02.2022., 18:03h
Saborska zastupnica Ivana Kekin danas je u sabor stigla u tenisicama.

Predsjednica Nove Ljevice u sabor je stigla u udobnoj obući, širokim crvenim hlačama i sivoj vesti. Stajling je začinila lancem, jednostavnim prstenjem i pametnim satom.

image

Ivana Kekin

PIXSELL -

Njezin stajling prilično je neuobičajen za saborske klupe u koje su do sada zastupnice najčešće sjedale u suknjama ispod koljena, prozirnim čarapama i cipelama s diskretnom potpeticom, prenosi Index.

image

Obuća Ivane Kekin

PIXSELL -

I tenisice zagrebačkog gradonačelnika izazvale su buru komentara kada ih je obuo za doček francuskog predsjednika. 

Prilikom ove svečane prigode i državnog posjeta Macrona, Tomašević se nije odrekao svoje omiljene obuće. Uz crno odijelo, bijelu košulju i plavu kravatu, obuo je crne tenisice.

image

Tomašević na dočeku Macrona

PIXSELL -

Fotografima i snimateljima ovaj detalj nije promaknuo, iako se bojom tenisica Tomašević uklopio u okolinu, budući da su svi oko njega nosili crne cipele. Fotografija Tomaševićevih tenisica podijeljena je i na Twitteru.

"A gradonačelnik Zagreba ko bogec. Kaj nema za cipele, hlače i kaput?", "Da je ljeto bi u japankama. A dresscode je propisan inače na službenim pozivnicama za ovakve prilike. Diplomatski protokol", "Stvarno. Pa zar ga nema tko posavjetovati?" samo su neki od komentara koji su se tog dana pojavili na društvenim mrežama.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 00:54