StoryEditor
posušje

Izaslanstvo Vlade ZHŽ-a u radnom posjetu Općini Posušje

Piše fena  /  18.04.2023., 16:23h

Predsjednik Vlade Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Predrag Čović boravio je u utorak u radnom posjetu Općini Posušje gdje je upoznat s funkcioniranjem lokalne uprave.

Tijekom sastanka načelnik Begić sa svojim suradnicima upoznao je predsjednika Vlade i goste s funkcioniranjem jedinice lokalne uprave kao i s aktivnostima i projektima koji se planiraju ili provode na području ove općine.

Sastanku su, uz načelnika Antu Begića, nazočili i predsjednik Općinskog vijeća Ivan Lončar, savjetnik načelnika Tomislav Čutura, a uz Čovića i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Zvonimir Širić, predstojnica Ureda predsjednika Vlade Iva Milas, kao i njegovi savjetnici Stipan Zovko i Jadranko Lasić.

Nakon sastanka organiziran je obilazak fondacije Tehnološki park, gdje su gostima predstavljene djelatnosti koje se provode u njegovu sastavu kao i njegov značaj za posuško gospodarstvo, a tijekom današnjeg posjeta Posušju Čović se susreo i s predstavnicima Udruge gospodarstvenika Posušje.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 14:30