Article_Top_970x250

Izaslanstvo HDZ-a BiH održalo sastanak s predstavnicima NDI-ja i IRI-ja

mostar

Izaslanstvo HDZ-a BiH održalo sastanak s predstavnicima NDI-ja i IRI-ja

lis 12, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru u četvrtak je održan sastanak izaslanstva HDZ-a BiH i predstavnika Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) u BiH i Međunarodnog republikanskog instituta (IRI) u BiH.

Sastanku su nazočili dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Vlade ZHŽ-a Zdenko Ćosić, glavni tajnik HDZ-a BiH Miljana Glamuzina, član Predsjedništva HDZ-a BiH i zastupnica u Zastupničkom domu PFBiH Darijana Katić, direktor NDI-ja Nenad Simović, voditeljica programa NDI-ja Ajla Kasumović te direktor IRI-ja BiH Borislav Spasojević, prenosi Fena.

Na sastanku je razgovarano o razvoju novih politika vezanih uz reformsku agendu, EU integracije i borbu protiv korupcije.

Predstavnici NDI-ja i IRI-ja prezentirali su svoje nove projekte vezane uz formiranje predizbornih i postizbornih koalicija, formiranja neformalnih tematskih klubova na svim razinama vlasti u BiH koji bi se bavili određenom problematikom te formiranje političke akademije s kandidatima svih političkih stranaka za mlade političke lidere.

Na sastanku je posebno istaknuta dosadašnja suradnja, koja je, kako je ocijenjeno, izvrsna i uspješna, što predstavlja i temelj za partnerstvo u budućim programima i projektima, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250