StoryEditor
supruga matea kovačića

Izabel Kovačić progovorila o majčinstvu i odgoju malenog sina Ivana: ‘Moram mu biti i tata i mama‘

Piše desk  /  14.06.2022., 12:31h

Izabel kaže kako se trudi biti što bolja majka te da malenom Ivanu sada treba njena pažnja i ljubav

Poduzetnica i supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, Izabel progovorila je o majčinstvu. Izabel kaže kako se trudi biti što bolja majka te da malenom Ivanu sada treba njena pažnja i ljubav. 

"Nemam riječi za to, to je neka čista ljubav koja prije nije bila zamisliva. Ne znam, trudim se biti što bolja majka, kao i sve majke, i nadam se da će to jednog dana Ivan i vidjeti. Ivan je dobar dječak, ali kako kažu kod nas – živ je, jako je živ. On je još jako mali, njemu sad treba moja pažnja i ljubav, i to mu pokušavam dati na sve moguće načine s obzirom na to da mu oca često nema doma, ima poslovne obveze, onda mu moram biti i tata i mama, a to je važno", rekla je Izabel za InMagazin

Otkrila je i da se ona i nogometaš slažu u odgoju sina. 

"Zajedničkim odlukama pokušavamo napraviti ono što je najbolje za njega", zaključila je. 

Inače, Izabel i Mateo Kovačić postali su roditelji 12. listopada 2020 godine. Izabel je rodila carskim rezom, a dječaku su nadjenuli tradicionalno kršćansko ime – Ivan.  Izabel i Mateo upoznali su se u crkvi svetog Antuna u Sesvetskim Selima, u kojoj  su se i vjenčali 2017. godine nakon dugogodišnje veze. U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima naš reprezentativac bio je ministrant, a Izabel je pjevala u zboru.

Podsjetimo,  sredinom srpnja prošle godine krstili su sina Ivana kojem je kum bio Luka Modrić.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 00:58