StoryEditor

Izabel Kovačić pokazala lice bez šminke, u prvi plan iskočio komentar Darija Srne

Piše D  /  29.05.2019., 08:05h

Supruga Matea Kovačića na Instagramu je objavila fotografiju iz azerbejdžanskog Bakua.

Izabel na njoj pozira u haljini na točkice te bez trunke šminke na licu, a kao i uvijek, zanosna plavuša dobila je brojne komplimente svojih pratitelja kako je najljepša i u prirodnom izdanju.

A u moru komentara ispod fotografije, najviše pažnje ukrao je onaj nogometaša Darija Srne s kojim se Izabel u posljednje vrijeme često zeza na društvenim mrežama.

"Bolan, koncentriraj se na utakmicu", poručio je Srna lijepoj Izabel te nasmijao mnoge. "Hahah bona ovo je od jučer", odgovorila mu je.

Darijo joj i nedavno slično komentirao fotografiju na kojoj je pokazala pogled iz svoje pariške sobe nakon razornog požara u katedrali Notre-Dame.

"Kada se probudite s ovakvim pogledom, ali s tragedijom na umu, shvatite da niste svjesni svih nesretnih stvari koje se događaju oko vas niti toga da bi nas takve stvari trebale zbližiti, a ne raspršiti bijes među nama", napisala je tada emotivna Izabel.

"Spavaj bolan", napisao joj Srna tada, a ona mu je odgovorila: "Evo njega, haha, da te nema ovaj svijet bi bio isprazan".

20. travanj 2024 01:49