StoryEditor

Iza Bandića ostale kći i supruga Vesna: "Navikla sam na niske udarce..."

Piše D  /  28.02.2021., 09:02h

Milan Bandić i njegova supruga Vesna Bandić rijetko su se pojavljivali u javnosti. Vesna, rođena Zagrepčanka je rijetko davala intervjue. S Milanom se upoznala na plesnjaku. Imaju kći Anamariju. 2010. godine, uoči predsjedničkih izbora dala je intervju za Večernji list. Tada je, podsjetimo, Milana Bandića u drugom krugu pobijedio Ivo Josipović.

"Navikla sam na brojne niske udarce prema Milanu, ali nisam očekivala da će netko iskoristiti naše obiteljske traume da bi tako nisko napao protukandidata. Rastava i kratki odvojeni život Milanu i meni dogodili su se 1993. godine. No obnovili smo brak i sretni smo zajedno", kazala je tada Vesna Bandić.

Postane li moj Milan predsjednik, javnost će, obećavam, doznati sve što treba o meni i mojem životu, kazala je tada Vesna Bandić, prenosi Večernji.hr.

Progovorila je i o Hercegovcima.

"Ne promatram ljude prema tome odakle dolaze. Dijelim ih na dobre i loše. Kao rođenoj Zagrepčanki odrasloj na Cvjetnom trgu, Hercegovina mi se svidjela na prvi pogled. Hercegovci također. Upoznala sam ih kao iskrene, ponosne, poštene i vrijedne ljude. Nekoliko glasnih pojedinaca, prema kojima se proteklih godina stereotipizirao cijeli kraj, ne mogu i neće promijeniti moje mišljenje o njima".

Milan Bandić 21 godinu bio je na čelu Zagreba. Preminuo je sinoć u 66 godini života od posljedica srčanog udara. 

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 10:08