Article_Top_970x250

Iz Kosače pojasnili grešku: "asgdvasd" su "ugovorne i druge posebne usluge"

nepažnja

Iz Kosače pojasnili grešku: "asgdvasd" su "ugovorne i druge posebne usluge"

svibnja 07, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Hercegovina.info

Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača, odnosno ravnatelj Danijel Vidović, oglasio se oko grešaka izvješću o radu koje su poslali pred GV Mostara.

Osim što su za 61 tisuću maraka kazali da je potrošena za „asgdvasd“, naveli su da imaju „5 vrtara“, a sada kažu da nemaju toliko vrtlara nego da se radi o vratarima.

„…Hvala hercegovina.info jer su nam otkrili još jedan „tipfeler“. Umjesto Vrtar-Razvodnik (kako stoji u izvješću) treba stajati vratar-razvodnik, a ne vrtlar-razvodnik kako ih navodi hercegovina.info. To će reći da imamo zaposlenih 5 vratara (ili narodski rečeno portira), a ne 5 vrtlara“, kazao je, između ostalog Vidović.

Kad je sporna stavka 613-9 "asgdvasd" u pitanju, naveo je da tu treba stajati "ugovorne i druge posebne usluge".

„Iznos ostaje isti, a on čini zbroj svih pojedinačno razloženih stavki od broja 619-911 do 613-992. Ukratko, računovođa pogriješio kad je slagao tablicu, a ja kao odgovorna osoba pogriješio što nisam detaljno pregledao prije potpisivanja i slanja izvješća gradskoj Službi za kulturu. Zbog toga s naše strane isprika svima koji su našom krivicom možda dovedeni u zabludu“, istaknuo je Vidović.

Dnevnik.ba