StoryEditor

Iz Atletica tvrde: "Ako nas je Barcelona prevarila, bit će posljedica"

Piše D  /  04.07.2019., 11:07h

Antoine Griezmann (28) po završetku sezone poručio je navijačima svog Atletica da na ljeto napušta klub. Nimalo dvosmisleno, rekao je to direktno videoporukom na društvenim mrežama. 

Očekivalo se u tom trenutku kako je Griezmann već potpisao predugovor s nekim. Nagađalo se da su to ili PSG ili Barcelona, ali Francuz je nakon četiri-pet dana prijelaznog roka i dalje igrač madridskog kluba i nikome nije jasno što se događa s njegovim transferom koji je bio ‘sigurna oklada‘.

Barcelona bi, prema pisanju španjolskih medija, Griezmanna trebala predstaviti sljedeći tjedan, ali tu se lome koplja. Naime, Griezmann je u svom ugovoru imao otkupnu klauzulu od 200 milijuna eura, ali se ona 1. srpnja smanjila na 120 milijuna eura. Ta činjenica smeta šefovima Atletica koji smatraju da Barcelona s transferom zbog toga zavlači cijelo ljeto.

- Istina je da ne znam kad je što potpisao, ali ako je tako kako vi kažete, da je ugovor potpisao već u ožujku, onda će biti posljedica. To mi se ne čini normalno, ali ne znam je li potpisao i ide li u Barcelonu ili ne. Nadam se da ćemo u sljedećim danima sve doznati - rekao je predsjednik Atletico Madrida Enrique Cerezo, a prenosi Mundo Deportivo.

- Znam gdje će Griezmann igrati sljedeće sezone. U Barceloni, to znamo još od ožujka - rekao je nedavno direktor Atletica Miguel Angel Gil rezignirano na španjolskoj televiziji.

Antoine Griezmann u Španjolskoj je igrao za Real Sociedad i Atletico Madrid, a u 321 utakmici u La Ligi zabio je čak 134 gola i još 50 puta asistirao. Transfermarkt ga cijeni na 130 milijuna eura, piše 24sata.hr.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 18:52