StoryEditor
ugledni novinar

Ivica Puljić: Republika Srpska po 28. put piše UN-u. Još nisu naučili kako se i kome upućuju ovakva pisma, zato i završe u kanti za smeće

Piše desk  /  01.11.2022., 10:41h

‘‘Sarkazam me navodi na zaključak da će ovaj izvještaj pročitati samo predstavnici Srbije i Rusije jer je napisan na ćirilici", napisao je Puljić na svom Twitteru

Poznati novinar Ivica Puljić, dopisnik Al Jazeere iz SAD-a, na svom službenom Twitter profilu prokomentirao je najnovije pismo Vlade Republike Srpske, Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda.

"Republika Srpska po 28 put piše UN-u. Sjednica o BiH je zakazana u srijedu. Drvlje i kamenje na OHR i Schmidta, potpora Daytonu uz poruku da nitko ne ugrožava mir u BiH. Sarkazam me navodi na zaključak da će ovaj izvještaj pročitati samo predstavnici Srbije i Rusije jer je napisan na ćirilici", napisao je Puljić na svom Twitteru, dodajući da je "zanimljivo da se uopće ne spominje produžetak mandata za EUFOR".

"Inače, po 28 put moram zaključiti da Dodik i društvo još nisu naučili kako se i kome upućuju ovakva pisma. Zato i završe u kanti za smeće", zaključio je Ivica Puljić na Twitteru.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 15:17