StoryEditor
skupština ZHŽ

Ivanka Barić: Ovo su razlozi zašto glasovati za Anu Mišić i HKDU

Piše desk  /  19.09.2022., 12:28h

Hrvatska kršćanska demokratska unija Bosne i Hercegovine, je na općim izborima 2022. godine, na svim razinama registrirana u koaliciji stranaka HNS-a. Prilikom odlučivanja o načinu nastupa, osnovni kriterij nam je bio, dati doprinos u odabiru hrvatskog člana Predsjedništva BiH, i ostalih nositelja federalnih, državnih i županijskih listi, te onda postići što bolji stranački rezultat za svoje kandidate na listama.

Piše: Ivanka Barić, predsjednica HKDU BiH 

Jedna od kandidatkinja u Zapadnohercegovačkoj županiji je gospođa Ana Mišić iz Ljutog Doca. 

Ana je rođena 1980. godine u Mostaru. Nakon završene srednje medicinske škole Sestara milosrdnica u Mostaru, upisala je i završila Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru i stekla zvanje profesorice hrvatskog jezika i književnosti. 

Profesorica Mišić još nije uspjela dobiti posao u struci, ali naravno da nije sjedila i očajavala radi toga, već se sa srednjoškolskom diplomom uposlila u medicinskoj struci i već 15 godina radi kao laborantica u Zavodu za mikrobiologiju i molekularnu dijagnostiku u Mostaru. 

Slijedeći demokršćanska načela, gospođa Mišić se uspješno ostvarila u ulozi obiteljske žene, supruge i majke troje djece. 

Kako medicinska struka podrazumijeva humanist, naša Ana je to dokazala posebno u vrijeme COVID 19 pandemije, kada je, zajedno sa svojim kolegicama i kolegama, strpljivo, dugotrajno i neumorno radila, postavljajući zdravlje drugih, ispred privatnih obveza.  

Često sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama o kojima ne zeli iznositi detalje, jer dobro je činiti dobro i kad nitko za to ne zna. 

“Ne zelim biti još jedna od onih koji puno govore, neka moja djela govore!”, kaže Ana. 

Prateći politička zbivanja u našem društvu, posebice položaj hrvatskog naroda, te opću krizu I nezadovoljstvo okoline, Ana Mišić je, kao odgovorna građanka svoje sredine, odlučila dati svoj doprinos u cilju popravljanja situacije. Aktivirala se kroz stranka HKDU BiH, jer smatra da se promjene neće dogoditi same od sebe i da nema pravo kritizirati, ako ne pokuša nešto popraviti. 

Gospođa Ana Mišić je kandidatica na listi za Skupštinu Zapadnohercegovačke županije, pod brojem 28.  

Ukoliko želite promjenu i osvježenje snaga u županijskoj skupštini, Ana Mišić je odvažna I sposobna mlada žena, koja odlično suosjeća sa svim problemima lokalne sredine, jer je ona jedna od vas i ako joj date povjerenje, znat će se ustrajno boriti za zajedničke interese svih građana. 

Anin slogan je: “ OSTANIMO I OPSTANIMO ZAJEDNO”, jer je kao majka posebno osjetljiva po pitanju iseljavanja mladih. 

Nije je teško naći na listi, jer je na posljednjem mjestu, a na kojem mjestu će biti nakon izbora, zavisi od svih vas, dragi građani Zapadnohercegovačke županije! 

Ako možda u Ani ne vidite svoga kandidata, ipak iziđite, jer je prevažno! Glasujte za najboljeg i time pokažite svoju građansku odgovornost! 

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 13:52