StoryEditor

Ivana Vida se oglasila nakon okršaja sa spremačicama: ´Perem robu´

Piše D  /  01.02.2019., 07:02h

Supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide, Ivana Vida, na Instagramu se ponovno odlučila našaliti sa situacijom u kojoj se našla, pa je nakon što ju je prijateljica Antonija Pejić pozvala na kavu, te ju označila na fotografiji u InstaStoryju odgovorila samo:

- Perem robu.

 | Autor : Instagram screenshot

FOTO: Instagram

Podsjetimo, sve je započelo na ovoj društvenoj mreži, gdje je napisala: “Kakvu spremačicu imam, bolje da je nemam”,ali i objavila anketu s pitanjem treba li sama prati odjeću ili će spremačica dobiti otkaz. Inače, Ivanu je naljutilo to što se pulover s potpisom Alberte Ferretti stisnuo u pranju.

Nakon što su mediji to objavili, Ivana je ponovno reagirala i objavila drugu fotografiju na kojoj slaže odjeću. “Ajde, bar znam staviti robu na sušilo, kad već ‘ne znam upaliti mašinu’”, našalila se Vida. Reakcija gospođe Vida nije se svidjela brojnim spremačicama koje su reagirale u komentarima na Facebooku.

Obitelj Vida trenutačno živi u Istanbulu, budući da Domagoj igra za Beşiktaş. No posljednjih dana priča se o Vidinu odlasku u Italiju, pa bi i njegova supruga uskoro mogla naći novu spremačicu.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 22:13