StoryEditor

Ivana Vida se hvali luksuznim darom: Muž joj kupio Mercedes

Piše D  /  16.06.2020., 03:06h

Hrvatski reprezentativac i igrač turskog Bešiktaša Domagoj Vida (31) i njegova supruga, bivša Kraljica Hrvatske Ivana Vida (26) proslavili su treću godišnjicu braka, a tim povodom nogometaš je ‘počastio‘ suprugu luksuznim poklonom. Darovao joj je automobil Mercedes G, koji ju je dočekao u parkiran u garaži i omotan crvenom mašnom.

Cijena ovog Mercedesa kreće se oko milijun kuna, a Ivana se skupocjenim darom pohvalila na društvenim mrežama. Radi se o modelu poput ovoga: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli  LUXURY IS A LIFESTYLE  (@high_boss_life)

Takvog voze mnogi nogometaši, među kojima je igrač Dinama Izet Hajrović (28), suigrač Dejana Lovrena u Liverpoolu Virgil van Dijk (28), kao i nogometaš Arsenala Mesut Özil (31). 

Ivana je svom Domagoju poklonila sat, što je on podijelio na društvenim mrežama. 

Bivša manekenka i trenutačni igrač turskog Bešiktaša vjenčali su se 2017. u Umagu, nakon četiri godine veze, a imaju sina Davida (5). Upoznali su se u jednom zagrebačkom klubu, kada je Domagoj igrao za ukrajinski Dinamo Kijev. Vida je Ivanu, kako je bivša Kraljica Hrvatske rekla, osvojio iskrenošću. 

- Titule ‘Kraljice‘ sam se odrekla nakon rođenja sina. Dečko mi je nogometaš, izabrala sam taj smjer, njega pratim i nije mi žao. David je unio neopisivu količinu ljubavi i sreće u naš dom. Domagoj i ja još smo povezaniji otkako se on rodio. Osjećamo se smirenije i bolje smo osobe. David je centar našeg svijeta, izvlači ono najljepše iz nas - rekla je Ivana prije nekoliko godina. Vidina supruga često ga prati na svim važnim utakmicama, a privatni život nastoje držati što dalje od javnosti, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 05:20